Horia Tecău şi Sorana Cîrstea au fost eliminaţi din turneul de la Wimbledon

384
Horia Tecău şi Sorana Cîrstea au fost eliminaţi din turneul de la Wimbledon - horia2-1625416237.jpg

Articole de la același autor

Perechea Horia Tecău (România) / Kevin Krawietz (Germania) a ratat calificarea în turul al treilea la Wimbledon, cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

În turul secund, tenismenul constănţean şi partenerul său au fost învinşi, în două seturi, scor 4-6, 6-7 (4), de cuplul Andre Goransson (Suedia) / Casper Ruud (Norvegia), după o partidă care a durat o oră şi 25 de minute.

Cotaţi cu a noua şansă la cucerirea trofeului, Tecău şi Krawietz, care veneau după primul lor titlu în această formulă, obţinut la Halle, tot pe iarbă, nu au reuşit niciun break, ratând singura oportunitate de care au beneficiat.

Pentru prezenţa în turul secund, cei doi jucători au primit 90 de puncte ATP la dublu şi vor împărţi un cec de 19.000 de lire sterline.

XXX

Nici Sorana Cîrstea (31 ani, 45 WTA) nu a avut mai mult succes în week-end-ul petrecut la Wimbledon.

După ce a furnizat surpriza rundei a doua, în care a eliminat-o pe Victoria Azarenka (Belarus, cap de serie nr. 12), Sorana Cîrstea a fost învinsă, în turul al treilea, scor 3-6, 5-7, de tânăra jucătoare britanică de origine română Emma Răducanu (18 ani, 338 WTA), aflată la prima sa participare la un turneu de Grand Slam, după ce a primit un wild-card.

Sorana Cîrstea părăseşte Wimbledonul cu un premiu bun: un cec de 115.000 de lire sterline şi 130 de puncte WTA, în timp ce Emma Răducanu se pregăteşte să o înfrunte în optimi pe australianca Ajla Tomljanovic. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3313 secunde