„Stejarii”, meci curajos în faţa Argentinei. Ionel Melinte, 12 puncte marcate!

178
„Stejarii”, meci curajos în faţa Argentinei. Ionel Melinte, 12 puncte marcate! - stejarii2-1625416176.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de rugby a României a fost învinsă, scor 17-24 (9-17), de reprezentativa Argentinei, într-un meci test World Rugby.

În partida care a inaugurat stadionul „Arcul de Triumf”, jucată cu casa închisă, toate cele 4.000 de bilete fiind vândute, „stejarii” au condus de două ori (3-0 şi 6-5), au reuşit să egaleze, 17-17, au jucat 20 de minute în 14 oameni, având două cartonașe galbene de-a lungul celor 80 de minute, iar „pumele” au marcat eseul victoriei în ultimele minute, prin Juan Martin Gonzalez.

Pentru România, puncte pe tabelă au pus constănţeanul Ionel Melinte (patru lovituri de penalitate) şi Eugen Căpăţînă (eseu).

Ocupantă a locului nouă în clasamentul mondial, Argentina devine astfel prima câştigătoare a Cupei Latine, trofeul care s-a pus în joc începând cu această partidă şi care va fi decernat câştigătoarei în toate întâlnirile directe, informează Federaţia Română de Rugby.

Argentina a învins Noua Zeelandă, în ultima ediţie a competiţiei etalon din Emisfera de Sud şi a remizat de două ori cu Australia pentru a încheia, anul trecut, Tri Nation Series pe poziţia secundă, înaintea „cangurilor”. „Pumele” au deschis în compania „stejarilor” turneul pe care-l vor efectua în luna iulie şi din care vor mai face parte două confruntări cu Ţara Galilor, nimeni alta decât campioana en-titre din Six Nations. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5324 secunde