Horia Tecău, semifinalist în turneul ATP de la Halle, la dublu

274
Horia Tecău, semifinalist în turneul ATP de la Halle, la dublu - horia-1624039642.jpg

Articole de la același autor

Perechea Horia Tecău (România) / Kevin Krawietz (Germania) s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP 500 pe iarbă de la Halle (Germania), competiţie în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 1.318.605 euro.

Cotaţi cu şansa a treia la cucerirea trofeului, tenismenul constănţean şi partenerul său s-au impus, în sferturi, în două seturi, scor 6-4, 6-2, în faţa argentinienilor Andres Molteni şi Guido Pella, după o partidă care a durat doar 63 de minute.

Graţie accesului în semifinale, Tecău şi Krawietz şi-au asigurat un cec de 21.760 de euro şi 180 de puncte ATP la dublu. Pentru un loc în marea finală, ei se vor bate cu belgienii Sander Gille şi Joran Vliegen, capi de serie nr. 6.

Tecău şi Krawietz au disputat, anul acesta, două finale, în turneele de la Rotterdam şi Barcelona, ambele pierdute.

XXX

Tot în semifinale, însă în turneul ITF pe iarbă de la Nottingham (Marea Britanie; premii totale de 100.000 de dolari), s-a calificat şi perechea română Monica Niculescu / Elena Gabriela Ruse, după o victorie-fulger, scor 6-0, 6-1 în meciul din sferturi cu perechea Ysaline Bonaventure (Belgia) / Ekaterine Gorgodze (Georgia).

Româncele sunt favoritele numărul 4 şi le vor înfrunta, în semifinale, Timea Babos (Ungaria) şi Arina Rodionova (Australia, nr. 1).

La simplu, Monica Niculescu (33 ani, 175 WTA) s-a oprit în optimi, fiind învinsă de Ţvetana Pironkova (Bulgaria; 33 ani, 113 WTA), scor 6-2, 3-6, 3-6. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3262 secunde