Horia Tecău s-a calificat în optimile turneului ATP de la Madrid

179
Horia Tecău s-a calificat în optimile turneului ATP de la Madrid - horia-1620218002.jpg

Articole de la același autor

Perechea Horia Tecău (România) / Kevin Krawietz (Germania) s-a calificat în optimile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid (Spania), competiţie în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 2.614.465 euro.

În runda inaugurală, tenismenul constănţean şi partenerul său s-au impus, în două seturi, scor 6-3, 6-4, în faţa cuplului Henri Kontinen (Finlanda) / Edouard Roger-Vasselin (Franţa), la finele unei partide care a durat 67 de minute.

Graţie acestui succes, Tecău şi Krawietz şi-au asigurat un cec de 13.810 de euro şi 90 de puncte ATP la dublu. Următorii lor adversari sunt favoriţii nr. 4, Ivan Dodig (Croaţia) şi Filip Polasek (Slovacia).

Horia Tecău a câştigat de două ori turneul de la Madrid, în 2016 şi 2019, de fiecare dată alături de olandezul Jean-Julien Rojer.

XXX

România va avea, în acest an, din nou un turneu în circuitul profesionist feminin de tenis (WTA), Winners Open, care va fi găzduit de municipiul Cluj-Napoca. Organizat în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, primul turneu WTA din istoria Clujului se va desfăşura, în perioada 1-8 august, la Winners Sports Club, în aer liber, pe zgură.

După o primă ediţie în 2020, în care s-au oferit premii în valoare totală de 30.000 de dolari, Winners Open va primi, anul acesta, peste 60 de jucătoare din circuitul WTA. Competiţia va include probe de simplu şi dublu, iar fondul de premiere a crescut substanţial: 235.000 de dolari şi 250 de puncte WTA. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4097 secunde