Horia Tecău, în semifinalele turneului de la Marrakech

1562
Perechea Horia Tecău (România) / Ilija Bozoljac (Serbia) s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului challenger de tenis de la Marrakech (Maroc), competiție în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 106.500 de euro.
Jucătorul constănțean și partenerul său au avut un parcurs foarte bun, reușind două victorii fără a ceda nici măcar un singur set: 6-4, 6-2 în optimi, în fața cuplului Jamie Delgado (Marea Britanie) / Harsh Mankad (India), și 6-3, 7-5 în sferturi, împotriva favoriților nr. 4, Daniele Bracciali (Italia) și Jonathan Erlich (Israel).
În semifinale, Tecău și Bozoljac îi înfruntă pe învingătorii din partida Tomasz Bednarek / Mateusz Kowalczyk (Polonia) - Leos Friedl / David Skoch (Cehia, nr. 2). Pentru evoluțiile de până acum, constănțeanul și coechipierul său au asigurați 2.300 de euro și 45 de puncte ATP.
Finala Morocco Tennis Tour Marrakech se va disputa duminică, 21 martie, pe zgură.
În proba individuală, cei doi reprezentanți ai României au ieșit rapid din competiție, Adrian Ungur fiind eliminat în turul întâi, iar Victor Crivoi - în optimi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4241 secunde