Avocații lui Mutu au depus la Tribunalul Antidoping actele privind pastila de slăbit

1808
Avocații lui Mutu au depus la Tribunalul Antidoping actele privind pastila de slăbit - bab60743f9cb06b4e94f9493fed0be29.jpg
Avocații atacantului Adrian Mutu au depus, la Tribunalul Antidoping al Comitetului Olimpic Italian, documentele referitoare la pastila luată de român pentru a slăbi, informează site-ul violanews.com. Conform sursei citate, o nouă audiere în cazul lui Mutu este programată după Paște.
Mutu a fost audiat, la 3 martie, în cazul de dopaj în care este implicat. Conform ziarului Corriere Fiorentino, el va afla verdictul în cazul său la finalul lunii aprilie.
Scandalul de dopaj în cazul lui Adrian Mutu, al doilea în cariera românului, a izbucnit la 28 ianuarie, când Comitetul Olimpic Italian (CONI) a anunțat că atacantul Fiorentinei a fost depistat pozitiv cu sibutramină, în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei. La numai 24 de ore, CONI a informat că este pozitiv și rezultatul testului efectuat de Mutu după meciul Lazio - Fiorentina, din Cupa Italiei, care a avut loc pe 20 ianuarie.
Mutu a fost suspendat provizoriu de către CONI, iar atacantul român a renunțat să ceară analiza probelor B.
Fotbalistul român a fost depistat pozitiv, pentru prima oară în carieră, la finalul anului 2004, pe vremea când evolua la Chelsea. Gruparea londoneză l-a achiziționat, în vara lui 2003, de la AC Parma, contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline și a renunțat la serviciile sale în octombrie 2004, după ce jucătorul a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.536 secunde