Horia Tecău regretă "radierea" turneului ATP de la București

200
2
Horia Tecău regretă

Articole de la același autor

Cel mai important turneu de tenis organizat în România, BRD Năstase-Țiriac Trophy, din circuitul ATP, ce va avea loc în perioada 16-24 aprilie, la București, se pregătește de ultima sa ediție. Proprietarul turneului, Ion Țiriac, a declarat că se simte dezamăgit de faptul că nu s-a mai investit niciun ban în Arenele BNR, iar colac peste pupăză, Terenul Central nu va fi putut fi folosit anul acesta, deoarece nu a primit avizul ISU de funcționare.

Triplu campion la București (2012, 2013, 2014), în proba de dublu, constănțeanul Horia Tecău și-a exprimat și el regretul cu privire la această situație: "Este păcat, este unul din cele mai vechi turnee din circuit, are o tradiție în întregul continent european, nu numai în România. Este un eveniment frumos la care visăm cu toții, noi jucătorii de tenis, de la începători la cei profesioniști. Este păcat să nu mai avem acest turneu, să nu mai avem această oportunitate de a crește nivelul tenisului românesc", a afirmat Tecău, citat de Agerpres.

De-a lungul timpului, Open-ul României a fost câștigat de jucători prestigioși precum Goran Ivanisevici, David Ferer sau Gilles Simon.

XXX

Horia Tecău și Florin Mergea s-au antrenat, în ultimele zile, la Centrul Național de Tenis din Capitală, în vederea pregătirii pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

"Pentru noi, este prima săptămână de antrenamente pe zgură. Încercăm să jucăm mai mult împreună pentru a ne obișnui unul cu celălalt. Contează foarte mult sincronizarea cu partenerul de dublu. Avem un timp de pregătire relativ scurt, din care vom încerca să profităm la maxim. Sperăm ca la Rio să obținem o medalie, fiindcă este în mod categoric unul din obiectivele noastre, pentru acest an", a declarat Tecău. 

Comentează știrea

FELICIA MANDREA,Harvard Univ.
11 aprilie 2016
Radierea Turneului de Tenis BRD Nastase-Tiriac de la Bucuresti

Daca ar fi fost vreun ciolan de ros OR CEVA DE CIORDIT, CU SIGURANTA CA BABANII TENISULUI, TIRIAC SI NASTASE AR SI FI SARIT SA LE INFASTE IMEDIAT. Dar cand e vorba de a face ceva, -- de a conduce un proiect care sa beneficieze societatea si pe Romani, atunci isi iau catrafusele repede si dau bir cu fugitii. PARTIELE comunistoide DIN CARE AMBII TIRIAC SI NASTASE FAC PARTE SI LE SUSTIN CU ABNEGATIE PROLETARA, PSDeaua (dar si aliatii lor UNPRul au fost multi ani la putere; AU SI TRIMIS BANII PENTRU DEZVOLTARE INAPOI LA BRUXELLES FARA SA SE GANDEASCA CA E NEVOIE PENTRU CONSTRUIREA DE STADIOANE ARENE, SALI SPORTIVE. **** Dar si CLASA POLITICA ROMANEASCA E VINOVATA PENTRU INCURAJAREA JAFURILOR: In loc sa dea terenul de la Clubul Vointa pentru construirea unui CENTRU NATIONAL DE TENIS CARE SA INCLUDA SI UN STADION NATIONAL DE TENIS (de aprox. 25 mii--35mii locuri) PLUS VREO 30 TERENURI DE TENIS, CA LA US OPEN, CORUPTII securistoizi TAMAN IL FAC CADOU CORUPTULUI NOTORIU ILIE NASTASE!!. Pe terenul public ce guvernurile Crypto-comunisto-SECURISTOIDE i l-a cadorisit INTR-UN MOD CORUPT lui Ilie Nastase, (chipurile pentru Academia Ilie Nastase) -- fapt ce NU SE INTAMPLA IN NICI O TARA DEMOCRATICA ce se pretinde CIVILIZATA, UNDE PRIMEAZA RESPECTUL PENTRU LEGE SI LEGALITATE ***** CA UN GUVERN SA CEDEZE UN TEREN PUBLIC UNEI FUNDATII PRIVATE!!***** MS. FELICIA MANDREA, Harvard Univ. Graduate in International Relations/ Int'l Economics Master Degree Candidate in International Business Management-Int'l Marketing

Judice
11 aprilie 2016
Radierea Turneului BRD Nastase-Tiriac de la Bucuresti

Ilie, tu si Tiriac sunteti cu deadreptul penibili SA VA PURTATI FARA PIC DE RESPECT PENTRU ROMANI; FARA SA DATI NIMIC INAPOI LOR, ROMANILOR, DUPA CAT DE MULT EI V-AU DAT VOUA CA V-AU AJUTAT SA VA RIDICATI. Ati facut averi PRIN PRIVATIZARI FRAUDULOASE, PRIN JAF, CU OAMENII VOSTRI, securisto comunisoizii kgbisti, CU CARE ATI ACAPARAT PUTEREA SI ATI JEFUIT ROMANIA MULTI ANI, DAR NU V-ATI GANDIT SA FACETI SI IN ROMANIA UN STADION DE DOAMNE AJUTA, ci au preferat sa returneze FONDURILE EUROPENE NEABSORBITE inapoi la Bruxelles CA NU AU CATADICSIT SA FACA PROIECTELE DE CONSTRUCTIE PENTRU SALI DE SPORT, PATINOARE STADIOANE, ETC; ILIE, TU (SI AMALIA), CARE AI MAI SI JMANGLIT PARALE BUNE DONATE DE FIRME PENTRU TINERII JUCATORI CAT TIMP ERAI SEF LA FRT -- Tiriac, mai ales, care cu clica lui Petre Roman AU JEFUIT MAI TOT CE S-A PUTUT PRIN ROMANIA-- VOI DOI CHIAR NU ATI FOST IN STARE SA RIDICATI ACOLO UN STADION DECENT, -- un stadion de vreo 30,000 de locuri care se ridica in vreo 5-6 luni ( ca atata timp a luat Americanilor sa cladeasca de la zero, din mlastina, Louis Armstrong Stadium la Flushing Meadows in 1978) NICI MACAR UN STADION DECENT NU SUNTETI IN STARE SA CONSTRUITI ca sa-l dati in folosinta pana la anul in loc sa va jeliti ca niste DRAMA QUEENS PATETICE, BAI PUTUROSILOR?!!! RUSINEEEEEEE SA VA FIE!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5903 secunde