Ianis Hagi, EROUL lui Rangers! Dubla sa a întors soarta partidei cu Braga

181
Ianis Hagi, EROUL lui Rangers! Dubla sa a întors soarta partidei cu Braga - ddd-1582269366.jpg

Articole recomandate

Ianis Hagi a fost, joi seara, eroul lui Glasgow Rangers în meciul cu portughezii de la Braga. Românul a reușit să înscrie două goluri, care au adus o revenire de poveste a scoțienilor în prima manșă a șaisprezecimilor pentru finala Europa League, conform Digi 24.

Portughezii de la Braga aveau 2-0 în minutul 67, atunci când Hagi a dat semnalul revenirii. Oaspeții deschiseseră scorul în minutul 11: Fransergio a prins un șut de zile mari din afara careului. Braga și-a mărit avantajul în partea a doua a meciului. Hagi a redus apoi din diferență, iar Aribo a restabilit egalitatea după ce a înșirat cinci adversari în drumul spre gol. Ianis Hagi a fost însă cel care a adus victoria, cu opt minute înainte de final. Golul a venit dintr-o lovitură liberă, la care mingea a deviat din zid.

Gheorghe Hagi a fost surprins reacționând, în tribune, la golul victoriei aduse de fiul său, Ianis Hagi, în meciul dintre Rangers și Braga din Europa League. Scoțienii l-au aplaudat în picioare pe Ianis, la final. Fanii "The Gers" și-au manifestat bucuria uriașă și pe Twitter, unde au curs mesajele de laudă pentru internaționalul nostru. "Ianis Hagi e mai bun decât a fost tatăl său, da, m-ați auzit bine", a scris un fan.

Și presa a lăudat prestația jucătorului român de 21 de ani, care a avut o acuratețe a paselor de 85%. Ianis a avut cifre excelente în disputa cu Braga: 63 de atingeri, 27 de pase reușite, două intercepții, două ocazii create, două șuturi și două goluri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Februarie 2020
Stire din Sport : Ianis Hagi a debutat la Glasgow Rangers!
Pagina a fost generata in 0.4947 secunde