Imaginea zilei / Neymar, în lacrimi

198
1
Imaginea zilei / Neymar, în lacrimi - neymar011theguardiancom-1405067310.jpg
Neymar a rămas marcat de accidentarea suferită în meciul contra Columbiei, când Zuniga i-a produs o fisură la nivelul vertebrei trei, după un duel aerian. Atacantul brazilian a izbucnit în lacrimi la conferința de presă când a fost pus să rememoreze incidentul. Neymar spune că Zuniga și-a cerut scuze, dar este apăsat de faptul că acea lovitură l-ar fi putut lăsa în scaunul cu rotile, scrie prosport.ro.

"Zuniga m-a sunat după câteva zile să-și ceară scuze și mi-a spus că n-a vrut să mă accidenteze. I-am acceptat scuzele, dar nu consider normal ce a făcut. Nu pot să spun că a fost intenționat, dar toată lumea știe că n-a fost normal. Modul în care a venit spre mine, în spatele meu...n-am putut să mă apăr. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat, pentru că dacă aș fi fost lovit câțiva centimetri mai jos aș fi rămas paralizat", a declarat Neymar, citat de Daily Mail.


Comentează știrea

Hermes Kelly Replica Handbags
30 octombrie 2014
Hermes Kelly Replica Handbags

Imaginea zilei / Neymar, în lacrimi | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Hermes Outlet Uk Hermes Kelly Replica Handbags http://iki.ac.ir/en/hermes-handbags-outlet/replica-hermes-birkin-8887.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3906 secunde