În week-end, cea de-a treia etapă a Cupei Mării Negre la ciclism

193
În week-end, cea de-a treia etapă a Cupei Mării Negre la ciclism - ciclism-1571430831.jpg

Articole de la același autor

Etapa a treia a celei de-a VIII-a ediții a Cupei Mării Negre la ciclism va avea loc în week-end, în stațiunea Mamaia. Competiția se adresează copiilor cu vârste între 5 și 14 ani și se desfășoară în trei etape cu clasamente întocmite după fiecare etapă și un clasament general. 


Primul start va avea loc la ora 10.00, iar concursul va fi organizat pe cinci categorii de vârstă: copii 5-6 ani masculin și feminin, copii 7-8 ani masculin și feminin, copii 9-10 ani masculin și feminin, copii 11-12 ani masculin și feminin și copii 13-14 ani masculin și feminin. 


Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Bilal Constanța, în parteneriat cu clubul de ciclism amator Tomis Bike. 
"Vrem să atragem copiii pentru a practica ciclismul prin aceste concursuri. Interesul lor este în creștere, dar, din păcate mai avem probleme. Nu avem spații corespunzătoare pentru pregătire, pentru antrenament, astfel încât copiii să poată exersa. Sperăm să le rezolvăm pe viitor. După a treia etapă, vom acorda câștigătorilor diplome și premii pe categorii de vârstă!", a declarat președintele Clubului Sportiv Bilal Constanța, Victor Bănescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7031 secunde