INFO EURO 2008

230
# Aseară, în primul sfert de finală al EURO 2008, Portugalia - Germania 2-3 (1-2); au marcat: Gomes (min. 40) și Postiga (min. 87), respectiv: Schweinsteiger (min. 22), Klose (min. 26) și Ballack (min. 61).

# Fiica fotbalistului olandez Khalid Boulahrouz, Anissa, care s-a născut prematur, miercuri seară, la un spital din Lausanne, a decedat la doar câteva ore, din motive care nu au fost date publicității, a anunțat, ieri, Federația Olandeză de Fotbal.

# Mijlocașul francez Franck Ribery a fost operat, ieri, la Munchen, de medicul clubului său, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, și va fi indisponibil minimum șapte săptămâni, a anunțat formația sa, Bayern. Ribery s-a accidentat grav marți, în min. 8 al meciului Franța - Italia (0-2), în Grupa C a EURO 2008. Fotbalistul a suferit o smulgere a unui ligament de deasupra gleznei stângi, în urma unui duel cu Gianluca Zambrotta.

# Atacantul naționalei Spaniei, David Villa, se află pe primul loc în clasamentul golgeterilor la EURO 2008, cu patru reușite, după disputarea meciurilor din faza grupelor, el fiind urmat în clasa-ment de Podolski (Germania) și Hakan Yakin (Elveția), ambii cu câte trei goluri.

# Selecționerul olandez al naționalei Rusiei, Guus Hiddink, a declarat că este foarte fericit de calificarea în sferturi și mai
întâi vrea să sărbătorească performanța, după care se va gândi la partida cu Olanda.

# Astăzi, la Viena, de la ora 21.45, în direct la TVR 1, se dispută al doilea sfert de finală al EURO 2008: Croația - Turcia. (S.M.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6166 secunde