Înscrie-ți echipa în Campionatul Național de Fotbal Corporatist!

148
Înscrie-ți echipa în Campionatul Național de Fotbal Corporatist! - 21686162154425808222933500793497-1436861243.jpg

Articole de la același autor

Organizatorii Campionatului Național de Fotbal Corporatist au anunțat, ieri, că echipele care vor participa la ediția inaugurală a turneului Regiunii Dobrogea vor avea parte, pe lângă fondul generos de premiere, de mai multe surprize plăcute. 


"Pentru a stimula participanții să persevereze în a face mișcare și, de ce nu, în obținerea de perfor-manțe superioare, din totalul celor 20 echipe admise în actuala ediție de debut pe Regiunea Dobrogea, pentru 13 echipe, vom acorda bo-nusuri de participare la ediția viitoare a campionatului, a cărei finală națională se va desfășura la Constanța. Aceste bonusuri repre-zintă reducerea taxei de înscriere în ediția următoare a competiției, cu 50%, pentru cele patru echipe eliminate în faza grupelor și pentru echipa care va pierde finala mică (locul IV), și cu 30%, pentru cele 8 echipe eliminate în optimile de finală. Dacă mai adăugăm și premiile substanțiale în bani (locul I - 1.500 euro, locul II - 1.000 euro, locul III - 750 euro) și premiile speciale (golgheter, cel mai bun jucător, cel mai bun portar și cea mai fair-play echipă), rezultă că majoritatea echipelor participante va fi bonificată material, la care se adaugă oportunitatea pe care o oferim participanților, de a face mișcare, de a socializa și, nu în ultimul rând, de a concura într-o competiție de anvergură națio-nală, organizată la un nivel foarte apropiat de cel profesionist, chiar dacă este dedicată exclusiv ama-torilor, angajați ai companiilor și instituțiilor din România. Astfel, valoarea totală a premiilor, în actuala ediție a campionatului regional Dobrogea, depășește 5.000 euro", a declarat, pentru "Cuget Liber", Andrei Bereczki, președinte Regiunea Dobrogea - Federația Română de Fotbal Corporatist. 


Competiția de la Constanța va avea loc în perioada septembrie - noiembrie 2015, partidele urmând a se desfășura pe terenurile sintetice ale Facultății de Educație Fizică și Sport - Universitatea "Ovidius" și Hotelului Oxford din Constanța. 
Înscrierile se pot face la telefon 0723.692.100 sau pe email: [email protected].


Înscrierile continuă, până la ocu-parea celor 20 de locuri disponibile, termenul limită fiind 28 august. Printre firmele deja înscrise sau care și-au anunțat participarea se numără companii de top, la nivel național sau regional. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Iulie 2015
Stire din Sport : DOLIU ÎN FOTBAL!
Pagina a fost generata in 1.0111 secunde