Investitor surpriză la SSC Farul. Obiectivul - promovarea în prima ligă

4657
Investitor surpriză la SSC Farul. Obiectivul - promovarea în prima ligă - negocieri1531056994-1531657059.jpg
La stadionul "Farul", a avut loc, ast─âzi, Adunarea General─â a membrilor cotizan╚Ťi ai SSC Farul, ├«ntrunire la care a luat parte ╚Öi Emanuela Gavril─â, cea care ar urma s─â preia fr├óiele clubului cost─ân╚Ťean, av├ónd al─âturi de ea suporterii alb-alba╚Ötri. 


Chiar dac─â au declar r─âspicat ├«n nenum─ârate r├ónduri c─â nu vor l─âsa destinele clubului pe m├óinile unui singur om, fari╚Ötii au c─âzut de acord pentru o asociere cu femeia de afaceri, ce le-a oferit din prima secund─â transparen╚Ť─â maxim─â ╚Öi promisiunea performan╚Ťei. Ema Gavril─â a ├«ncercat s─â ob╚Ťin─â ╚Öi marca FC Farul, ├«ns─â nu a reu╚Öit s─â ├«l ├«nving─â pe Ciprian Marica. 


"Prefer─âm s─â ne asociem cu doamna Ema, dec├ót s─â ced─âm clubul unui singur om (n.r. - Ciprian Marica) ╚Öi s─â fac─â el ce vrea. Este o femeie de afaceri de succes, care are ambi╚Ťii foarte mari. Vrea s─â fac─â performan╚Ť─â ╚Öi s─â fie prima ╚Öef─â de club ce activeaz─â ├«n prima lig─â a Rom├óniei. A fost foarte sincer─â cu noi, ne-a spus din start c─â vede totul ca pe o oportunitatea de afaceri din care toat─â lumea s─â aib─â de c├ó╚Ötigat", au declarat reprezentan╚Ťii SSC Farul. 


Emanuela Gavril─â a fost iubita lui Alexandru Maz─âre, fratele fostului primar al Constan╚Ťei Radu Maz─âre.


Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8501 secunde