Invitație la handbal! HC Dobrogea Sud are șansa de a deveni lidera Ligii Naționale

243
Invitație la handbal! HC Dobrogea Sud are șansa de a deveni lidera Ligii Naționale - hcdobrogea-1476198192.jpg

Articole de la același autor

Se anunță un spectacol de zile mari, astăzi, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor din Constanța, unde se întâlnesc cele mai valoroase echipe din Liga Națională masculină de handbal, HC Dobrogea Sud și CS Dinamo București, într-un meci din etapa a Vlll-a.

Gazdele antrenate de Djordje Cirkovic se află într-o formă de zile mari, după seria de șase victorii consecutive din campionat, și au, în premieră, șansa să treacă pe prima treaptă a podiumului, în acest moment avantajul dinamoviștilor fiind de un singur punct.

Handbaliștii de la malul mării au făcut apel către toți suporterii constănțeni ce iubesc această echipă, să li se alăture în lupta cu Dinamo, în meciul pentru primul loc. Oaspeții vin după un meci de infarct în Liga Campionilor, în compania turcilor de la Beșiktaș, pierzând victoria în ultima secundă, scor 26-26 (11-13).

"Este un meci extrem de important pentru noi. Dinamo este o echipă foarte bună, dar noi ne dorim foarte mult victoria. Avem nevoie de sprijinul suporterilor constănțeni, sperăm să fie cât mai mulți în tribune și să ne bucurăm împreună la finalul partidei", a declarat veteranul Laurențiu Toma.

Aproximativ 100 de suporteri bucureșteni sunt așteptați la Constanța să-și încurajeze favoriții, însă vor fi primiți într-o mare alb-albastră de fanii constănțeni.

"Meciul va fi foarte greu, însă noi jucăm toate partidele la victorie. Așteptăm alături de noi cât mai mulți suporteri, fiindcă împreună suntem mult mai puternici. Ne împing de la spate, ne responsabilizează, au încre-dere în noi, iar noi trebuie să îi răsplătim cu victoria. Cu siguranță, vor veni suporteri dina-moviști de la București, dar suntem pregătiți să-i întâmpinăm cum se cuvine", a declarat președintele-jucător Ionuț "Rudi" Stănescu.

Prețul unui bilet la partida HC Dobrogea Sud - CS Dinamo este de 10 lei. Cei care nu pot ajunge la meci pot viziona partida în direct, pe Digi Sport 2 și Dolce Sport 2.

v v v

Clasament: 1. Dinamo București (19 p), 2. HC Dobrogea Sud (18 p), 3. AHC Potaissa Turda (16 p), 4. HC Odorhei (16 p).

Tot în această etapă, mai sunt programate întâlnirile: HC Odorhei - CSM București, AHC Dună-rea Călărași - HC Vaslui, CSM Făgăraș - CSM Satu Mare, SCM Politehnica Timișoara - AHC Potaissa Turda (miercuri, ora 16, TVR 2), CSU Suceava - CSM Focșani și HC Adrian Petrea Reșița - CSA Steaua București (joi, ora 16, TVR 2). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.316 secunde