Liga Națională de handbal masculin

Emoții pe final! HC Dobrogea Sud, victorie la limită cu HC Odorhei

221

Articole de la același autor

Spectacol handbalistic de zile mari, sâmbătă după-amiază, la Sala Sporturilor din Constanța. Goluri multe, dramatism și mai ales o victorie finală, la limită, 31-30, pentru HC Dobrogea Sud, în partida cu HC Odorhei, din etapa a cincea a Ligii Naționale masculine. 


HC Dobrogea Sud a dominat clar prima repriză și, la intrarea la cabine, tabela indica deja avantaj de cinci "lungimi" pentru formația antrenată de sârbul Djordje Cirkovic, 20-15. 


La reluare, harghitenii au dat o replică mult mai consistentă, venită ce-i drept pe fondul unei căderi în jocul gazdelor. Veteranul din poarta HCDS, președintele-jucător Ionuț "Rudi" Stănescu, a avut câteva parade de senzație, redând încrederea coechi-pierilor, și Constanța a apăsat din nou accelerația, 30-25 în min. 54. Finalul a fost unul incandescent și a aparținut Odorheiului, care ar fi putut obține, cu puțină inspirație, o remiză, însă ar fi fost una nemeritată. 


Așadar, victorie la limită (a patra consecutivă!), 31-30, pentru Con-stanța, care a avut în Toma (7), Cutura (6) și Buricea (5) principalele "guri de foc". 


Iată și rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: Dinamo București - CSM Făgăraș 36-24, Steaua București - CSM București 30-28, AHC Dunărea Călărași - CSU Suceava 26-30 (au arbitrat constănțenii Adrian Georgescu și Mihai Moldoveanu), CSM Satu Mare - AHC Potaissa Turda 24-29, CSM Focșani - Politehnica Timișoara 26-26, HC Vaslui - HC Adrian Petrea Reșița 32-23. 


Grație victoriei din week-end, HCDS a acumulat 12 puncte și a urcat pe locul trei în clasament. Lideră este Dinamo (15 p), secondată de AHC Potaissa Turda (12 p, golaveraj superior Constanței). 


Etapa viitoare (vineri, 30 septem-brie), HCDS va întâlni, la Sala Spor-turilor, pe AHC Dunărea Călărași. Meciul va fi transmis în direct, de la ora 19.30, de Digi Sport și Dolce Sport. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4785 secunde