Ionela Cozmiuc: „Vreau cea mai strălucitoare medalie la Paris, iar apoi să intru în lumea mămicilor”

446
Ionela Cozmiuc: „Vreau cea mai strălucitoare medalie la Paris, iar apoi să intru în lumea mămicilor” - cozmiuc-1712671854.jpg

Articole de la același autor

Canotoarea Ionela Cozmiuc a declarat, marţi, că îşi propune să câştige cea mai strălucitoare medalie la Jocurile Olimpice de la Paris, iar apoi să devină mămică.

Căsătorită cu Marius Cozmiuc, de asemenea component al lotului olimpic de canotaj al României, Ionela Cozmiuc a explicat că se vor retrage împreună din activitatea sportivă după JO de la Paris, însă nu exclude să revină la un moment dat.

„Noi la Paris avem acelaşi obiectiv ca orice sportiv de înaltă performanţă care participă la Jocurile Olimpice, adică ne dorim să câştigăm cea mai strălucitoare medalie. Apoi eu îmi doresc să intru în lumea mămicilor, ca să spun aşa. Ăsta este planul. Acum ne bucurăm de ultimele luni de cantonament. Nu ştiu cât de dor o să ne fie de canotaj. Dacă prin 2026 o să ne vedeţi din nou pe lacul Snagov să nu vă miraţi. S-au mai întors sportivi, deci dacă o să ne fie foarte dor, vom reveni”, a spus ea.

Tripla campioană mondială la dublu vâsle feminin, categorie uşoară, îi roagă pe locuitorii din zona lacului Snagov să nu îi deranjeze cu şalupele în timpul antrenamentelor până la Jocurile Olimpice.

„Avem rugămintea pentru cei cu şalupe să ne lase şi pe noi două ore dimineaţa şi două ore după-amiaza să ne antrenăm pe lac în linişte. Sau măcar dacă se întâmplă să fim în acelaşi timp pe apă, să încetinească atunci când ne văd. Ne-am pregătit şi în Italia şi acolo nu am întâlnit şalupe de calibrul acesta cum vedem pe lacul Snagov”, a spus ea.

Ionela Cozmiuc şi colegii săi din lotul olimpic au plantat copaci în pădurea Snagov în cadrul unei acţiuni organizate de Federaţia Română de Canotaj şi Regia Naţională a Pădurilor Romsilva.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6034 secunde