Ionuț Gheorghe e în "vână" pentru Europenele de la Moscova

952
Ionuț Gheorghe e în
Boxerul constănțean Ionuț Gheorghe, de la CS Farul, a arătat, la întrecerea amicală de la Brăila, de sâmbătă, că este în formă în perspectiva Campionatului European de seniori, care se va desfășura la Moscova, între 4 și 13 iunie.
La Brăila, au participat echipele naționale ale României, Turciei, Bulgariei și Greciei și sportivi de la CSM Brăila, Petrom Petrolul Ploiești și CSM Focșani. Într-o atmosferă entuziastă, cu 3.000 de spectatori în tribune, s-au disputat 18 meciuri, reprezentanții lotului României câștigând cinci dintre cele șase meciuri susținute (unul a fost remiză).
La categoria 69 kg, Ionuț Gheorghe l-a întâlnit pe reprezentantul Bulgariei, Evgheni Borisov, de care a dispus la puncte, în cel mai frumos meci al galei. "Ionuț a demonstrat că e pregătit pentru Europene. Poate ia o medalie", a declarat, pentru "Cuget Liber", arbitrul AIBA Toma Matei, președintele Asociației Județene de Box Constanța, care a fost delegatul general al întrecerii de la Brăila.
Iată celelalte meciuri ale componenților Naționalei României: categ. 54 kg: Răzvan Andreiana câștigă la Elasmemiș Furcan (Turcia, fost campion mondial de juniori); categ. 60 kg: Gabriel Podașcă câștigă la Sener Yacup (Turcia); categ. 64 kg: Georgian Popescu meci nul cu Onur Sipal (Turcia); categ. 75 kg: Ronald Gavril câștigă la Yoanis Militoplis (Grecia) - meci foarte disputat; categ. 81 kg: Constantin Bejenaru câștigă prin abandon în runda a treia la Eugenios Lazaridis (Grecia).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.559 secunde