Ionuț Lupescu: Dacă Arena Națională nu este bună, atunci niciun stadion din România nu e

125
Ionuț Lupescu: Dacă Arena Națională nu este bună, atunci niciun stadion din România nu e - ionulupescu-1456939236.jpg

Articole recomandate

Ionuț Lupescu, fostul internațional român și actual director tehnic al Comisiei de Antrenori de la UEFA este de părere că Arena Națională este un stadion sigur din orice punct de vedere.

El a declarat că Arena Națională este un stadion foarte sigur, iar toate celelalte din România sunt deplorabile.

"Dacă Arena Națională nu e un stadion bun, atunci pe niciun stadion din România nu se poate juca fotbal. Am fost pe Dinamo și arată deplorabil. La fel Steaua, care joacă la Pitești pe un stadion deplorabil.

Deci, dacă Arena Națională, care a găzduit deja destule evenimente, nu e bună, atunci niciun stadion din România nu e bun", a declarat Ionuț Lupescu pentru Digi Sport.

El s-a declarat indignat de faptul că stadionul în care s-au investit atația bani stă închis, și s-a întrebat ironic dacă "toți oamenii care su fost pe arenă ar trebui să dea în judecată ISU, pentru că le-a pus viețile în pericol."

"Mi se pare ridicol să compari un club de noapte cu un stadion de fotbal. În ultimii patru ani, cred că un milion de oameni s-au perindat pe Arena Națională, iar acei oameni ar trebui să dea în judecată ISU, pentru că le-a pus viețile în pericol. Și unde vom ajunge atunci?", a mai precizat Lupescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Februarie 2016
Stire din Sport : Hagi: "Vom promova jucătorii tineri!"
Pagina a fost generata in 3.7276 secunde