Irina Begu şi Ana Bogdan vor juca la turneul Ţiriac Foundation Trophy

244
Irina Begu şi Ana Bogdan vor juca la turneul Ţiriac Foundation Trophy - 1-1692698028.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarele române de tenis Irina Begu (40 WTA), Ana Bogdan (59 WTA), Jaqueline Cristian (100 WTA) şi Irina Bara (215 WTA) vor participa la turneul Ţiriac Foundation Trophy, WTA 125, competiţie dotată cu premii în valoare totală de 115.000 dolari, care se va desfăşura, în perioada 10-17 septembrie, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Turneul organizat de Fundaţia Ţiriac şi Federaţia Română de Tenis, pe zgură, va oferi 160 de puncte WTA câştigătoarei.

„Prin seria de turnee organizate de Fundaţia Ţiriac, ne dorim să dăm şansa cât mai multor jucători şi jucătoare de tenis din România să participe la competiţii internaţionale pentru a căpăta experienţă şi a avea posibilitatea să acumuleze un număr cât mai mare de meciuri.

Mai sunt multe lucruri de făcut în privinţa tenisului românesc, dar am încredere că şi acesta este un ajutor important pentru jucători. Sper ca la anul să avem şi un turneu ATP Challenger la Braşov şi un turneu ATP în Bucureşti”, a declarat Ion Ţiriac.

Un wild card va fi oferit jucătoarei cu cel mai bun parcurs din această vară în seria de turnee ITF organizate de Fundaţia Ţiriac, iar celelalte două wild card-uri pe tabloul principal vor fi oferite jucătoarelor de perspectivă din România.

Wild card-urile pentru tabloul de calificări vor fi oferite sportivelor române, cu vârsta sub 21 de ani inclusiv, care vor avea cel mai bun parcurs la turneul „Trofeul Ţiriac Foundation Trophy” ce se va desfăşura la 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5725 secunde