Tenis: Djokovic, amendat cu 8.000 de dolari, după finala de la Wimbledon. Iată motivul

297
Tenis: Djokovic, amendat cu 8.000 de dolari, după finala de la Wimbledon. Iată motivul - 5izbls6eyrlu7ntrm7554th6o4-1689661114.jpg

Articole de la același autor

Tenismanul sârb Novak Djokovic a fost amendat cu 8.000 de dolari după ce şi-a distrus racheta de unul dintre stâlpii fileului, în timpul finalei turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, pierdută duminică în faţa spaniolului Carlos Alcaraz, informează DPA.

All England Lawn Tennis Club a confirmat că Djokovic a fost sancţionat pentru "abuz de rachetă" în cursul meciului respectiv.

Djokovic şi-a arătat frustrarea după ce nu a reuşit să facă break pe serviciul adversarului său, iar apoi a pierdut un ghem când se afla la serviciu, în setul decisiv al întâlnirii disputate pe terenul central.

Arbitrul Fergus Murphy, care mai devreme îl atenţionase pe sârb sârb pentru depăşirea timpului, a emis imediat un avertisment pentru o încălcare a codului.

Dezamăgirea lui Djokovic a crescut pe măsură ce tânărul său adversar (20 de ani), numărul unu mondial, a profitat din plin pentru a obţine victoria cu 1-6, 7-6 (8-6), 6-1, 3-6, 6-4, după patru ore şi 42 de minute de joc.

Carlos Alcaraz şi-a trecut în palmares al doilea său titlu de Mare Şlem, după cel de la US Open 2022, împiedicându-l totodată pe Novak Djokovic să cucerească al 24-lea său trofeu major.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2292 secunde