Organizatorii de la Wimbledon, gest superb pentru Simona Halep. Iată decizia luată

237
Organizatorii de la Wimbledon, gest superb pentru Simona Halep. Iată decizia luată - halep-bucurie-1688558615.jpg

Articole de la același autor

Suspendată provizoriu în momentul de față după cazul de dopaj, Simona Halep (31 de ani) are și motive de bucurie în această perioadă. Concret, organizatorii turneului de la Wimbledon au pus în vitrină echipamentul purtat de Simona Halep în celebrul meci cu Serena Williams, disputat în anul 2019, atunci când sportiva din România a reușit să câștige marea finală.

Pe 13 iulie 2019, Simona Halep reușea să o învingă pe Serena Williams în ultimul act al turneului de la Wimbledon, scor 6-2, 6-2.

În luna aprilie a anului 2022, sportiva din România mărturisea că s-a uitat de foarte multe ori la acea partidă, pentru a se bucura de momentele bune trăite la acea vreme.

„M-am uitat la finala cu Serena de la Wimbledon de o sută de ori, dar doar pentru a mă bucura de ea, nu ca să-mi analizez mișcările. Iubesc, pur și simplu, momentul. A fost cel mai bun moment. Nu e lung, durează doar o oră, e bun de urmărit. Am ceva în mine care îmi spune că aceea a fost ziua perfectă. Nu știu dacă voi mai atinge vreodată acel nivel, dar sper”, declara Simona Halep pentru Tennis Majors. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5393 secunde