Simona Halep poate pierde toate punctele acumulate în clasamentul WTA

177
Simona Halep poate pierde toate punctele acumulate în clasamentul WTA - halep-clasament-1686052935.jpg

Articole de la același autor

În curând, Simona Halep va pierde toate punctele din clasamentul WTA din cauza suspendării ei. În ciuda acestui fapt, ea poate beneficia de wildcard-uri la marile turnee de tenis, potrivit antrenorului de tenis Gabi Moraru. Totuși, spune el, Simona Halep nu va putea beneficia și de clasamentul protejat, precum sportivele accidentate.

„Va începe cu 0 puncte pentru că în caz de dopaj nu ai voie să ai clasament protejat. La fiecare 52 de săptămâni îți ies punctele, dar nu va pleca chiar de la zero pentru că majoritatea turneelor își doresc să o aibă prezentă. Cu siguranță va fi greu din punct de vedere al lipsei meciurilor. Îți trebuie un număr de meciuri să ajungi din nou la o formă de joc solidă.

Nu îmi dau seama de ce se tărăgănează acest proces! Simona rămâne pozitivă, dar cât va mai dura procesul doar ITIA știe! Nu e deloc ușor, este nesiguranța aia și cred că o macină așteptarea. Cu siguranță se păstrează într-o formă fizică bună, dar nu cred că e o perioadă ușoară”, a declarat Gabi Moraru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7872 secunde