Simona Halep, mesaj pentru antrenorul său, Patrick Mouratoglou

111
Simona Halep, mesaj pentru antrenorul său, Patrick Mouratoglou - halep-muratoglou-1684663348.jpg

Articole de la același autor

Patrick Mouratoglou (52 de ani) și-a arătat sprijinul față de Simona Halep (31 de ani, locul 30 WTA), după ce eleva sa a primit cea de-a doua acuzație de dopaj.

Francezul s-a arătat extrem de surprins că cei de la Agenția Internațională de Integritate a Tenisului au anunțat nereguli în pașaportul biologic al sportivei și consideră inițiativa ITIA drept o hărțuire.

Pe contul personal de Instagram, fostul lider mondial a publicat un story în care i-a mulțumit antrenorului său pentru postările recente, iar cuvintele acesteia spun totul despre relația pe care o are cu Mouratoglou.

„Îți mulțumesc din suflet că ai fost cel care mi-a oferit ajutor și suport moral permanent. Vom lupta împreună pentru adevăr până la final”, a scris Simona.

„Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) confirmă că jucătoarea română de tenis Simona Halep este acuzată de o nouă încălcare separată a Programului Anti-Doping pentru Tenis (TADP), în legătură cu nereguli în pașaportul său biologic (ABP). Acuzația suplimentară de constatare a unui rezultat advers la pașaport s-a bazat pe o evaluare a profilului ABP al doamnei Halep de către un grup de experți independenți în materie de ABP. Această acuzație este separată și se adaugă la acuzația existentă privind Roxadustat, din august 2022, care a declanșat suspendarea provizorie inițială a doamnei Halep”, se arată în comunicatul Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5161 secunde