Sorana Cîrstea, campioană la Openul Cataloniei

149
Sorana Cîrstea, campioană la Openul Cataloniei - sorana-victorie-1683554184.jpg

Articole de la același autor

Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 44 WTA) a câștigat finala turneului de la Reus (Catalunya), de categorie WTA 125. Ea a învins-o pe americanca Elizabeth Mandlik (21 de ani, 147 WTA), scor 6-1, 4-6,

7-6(1).

Primul set a mers într-o singură direcție, jucătoarea din România reușind să-și impună ritmul. A fost agresivă, a servit bine, iar adversara sa nu a reușit să-i dea răspunsurile corespunzătoare, prima parte încheindu-se după doar 26 de minute.

Setul al doilea a fost opusul, Elizabeth Mandlik a trecut la conducerea jocului și cu Sorana a greșit mai mult. Americanca în vârstă de 21 de ani a fost mai incisivă, a condus cu 5-2 și s-a impus până la urmă cu 6-4 după 42 de minute. Decisivul a început bine pentru Sorana, românca reușind să facă break și să fie în față cu 2-1, apoi a urmat un pasaj excelent pentru Mandlik, care a reușit să câștige patru game-uri consecutive, conducând cu 5-2. Cîrstea a făcut un game bun pe serviciu pe care l-a câștigat lejer.

Cîrstea a fructificat prima minge de meci pe care a avut-o și s-a impus cu 6-1, 4-6, 7-6 (1) după două ore și un minut de joc.

Pe lângă trofeu, Sorana Cîrstea pleacă de la Reus cu meciuri pe zgură și încredere, lucru care o poate ajuta în perioada următoare pe această suprafață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6717 secunde