Simona Halep s-a antrenat intens în ziua finalei de la Roland Garros

412
Simona Halep s-a antrenat intens în ziua finalei de la Roland Garros - fond-halep-tenis-1686477337.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep a primit interzis la turneul de la Roland Garros, dar românca nu a putut sta departe de terenul de tenis, în ziua finalei Grand Slam-ului parizian. Pasiunea Simonei Halep pentru tenis nu are limite. Cu toate că se află în stare de suspendare provizorie de opt luni, sportiva constănțeană continuă să se antreneze pe terenul de tenis în speranţa că o revenire în circuit este posibilă.

Sâmbătă, în ziua în care Iga Swiatek (Polonia, 1 WTA) se duela cu Karolina Muchova (Cehia, 43 WTA) pentru trofeul de la Roland Garros, Simona Halep și-a luat rachetele de tenis și a mers să lovească mingea pe un teren de zgură.

Sparring partner i-a fost un tânăr tenismen din România, Radu Florea, cel care a postat imaginile cu dubla campioană de Grand Slam.

Simona a afișat o mimică zâmbitoare, semn că a fost mulțumită de antrenament.

În urmă cu fix cinci ani, Simona Halep se încorona campioană la Roland Garros, adjudecându-și primul trofeu de Grand Slam al carierei, după

3-6, 6-4, 6-1 în finala cu Sloane Stephens (SUA).

Halep spera să poată juca la turneul ei preferat, Roland Garros, dar acest lucru nu a fost posibil, eleva lui Patrick Mouratoglou primind o nouă acuzație în cazul de dopaj.

Simona Halep este în continuare interzisă la turneele de tenis atât pe teren, cât și în zonele oficiale, iar cel mai mult o doare faptul că în decurs de opt luni nu a avut șansa de a se apăra în fața tribunalului independent. Halep acuză Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) că îi amână în mod intenționat audierea, distrugându-i reputația.

Fanii româncei speră că procesul va avea loc, în sfârșit, în luna iunie, după ce termenul stabilit pentru 28 mai a fost decalat. Acuzatorii Simonei au susținut că au luat această decizie pentru ca ambele spețe să fie judecate în aceeași zi.

Ceea ce i se întâmplă acum Simonei Halep este o reală nedreptate pentru că timp de 8 luni acest proces ar fi putut să se desfăşoare.

Constănţeanca nu înţelege de ce nu este judecată pentru a putea reveni pe terenul de tenis în meciurile oficiale. Sau, dacă va fi găsită vinovată, să i se comunice o decizie. Exact acest lucru l-a cerut Simona Halep tare şi răspicat într-un interviu acordat presei din străinătate.

O altă lovitură pe care a primit-o Simona Halep este faptul că oameni importanţi din Constanţa au uitat-o. În vremea când era numărul 1 mondial şi se încorona „regină” la Roland Garros sau Wimbledon, toată lumea se mândrea cu ea, inclusiv administraţia locală de la malul mării.

Acum, nimeni nu mai spune nimic. Un lucru este cert. Simona Halep va continua să se antreneze până la o eventuală deciziei a Federaţiei Internaţionale de Tenis şi nu va renunţa la gândul de a mai juca o perioadă bună la cele mai mari turnee.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6836 secunde