Jucător de la FC Viitorul, accidentat grav în cantonamentul din Antalya

534
Jucător de la FC Viitorul, accidentat grav în cantonamentul din Antalya - fotbalviitoruljucator-1359406054.jpg
Meciul susținut duminică seară contra lui FK Rad Belgrad (0-0) s-a lăsat cu urmări nedorite pentru unul din jucătorii Viitorului. Mijlocașul Claudiu Herea a fost călcat pe mână de un adversar și s-a ales cu o fisură la brațul drept. Lui Herea i-a fost imobilizată mâna dreaptă în ghips, pe care va fi nevoit să-l poarte cel puțin o săptămână. În aceste condiții Claudiu Herea va urma un program special sub atenta supraveghere a fizioterapeutului Paul Ciocănescu, cei doi efectuând o primă ședință de recuperare ieri dimineață.

Alți doi jucători care acuză mici probleme medicale după jocul cu Rad Belgrad sunt Florin Tănase și Boban Nikolov. Tănase acuză o problemă la unul din degetele piciorului drept, iar Nikolov se confruntă cu mici dureri la genunchiul stâng. Ambii au fost menajați luni dimineață și au lucrat doar în sala de forță. În altă ordine de idei, jucă-torii formației FC Viitorul au revenit la programul obișnuit cu antrenamente dimineață și după-amiază. Ziua de luni a fost începută în sala de forță și continuată pe terenul de antrenament cu o ședință predominant fizică, în care jucă-torii au fost "biciuiți" de preparatorul fizic Ciprian Prună. 

Următorul amical pentru formația patronată de Gheorghe Hagi se va desfășura joi, în compania echipei RNK Split (Croația, locul 6 în prima ligă).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4138 secunde