Judokanii constănțeni, remarcați la turneul internațional de la Focșani

199
Judokanii constănțeni, remarcați la turneul internațional  de la Focșani - rezultatenotabilejudo-1416940130.jpg

Articole de la același autor

Echipa de judo LPS Constanța / CS Agigea a participat, zilele trecute, la turneul internațional de judo total (au fost permise toate tehnicile) Memorialul "Aurel Câmpeanu". Competiția desfășurată la Focșani a fost organizată pentru categoriile U12, U14 și U16.

Din cei peste 400 de sportivi din România, Moldova, Bulgaria, Bosnia și Serbia, constănțenii au reușit să se impună în câteva meciuri și să facă o figură frumoasă. Astfel, sportivii de la LPS / CS Agigea care au urcat pe podium sunt: Ken Uemura locul II la U16, categoria 73 kg, Raoul Călinescu (-34 kg) locul III la U12, Adrian Bahica (-42 kg) locul III la U14, Adelin Tipu (+55 kg) locul III.

"O surpriză plăcută a fost Ștefan Nistor, care, la cei nouă ani ai săi și nici șase luni de când practică judo, s-a clasat pe locul cinci, la 38 kg, la U12. Este cu siguranță o nouă speranță a judoului constănțean. S-au mai remarcat și Sebastian Șoimu și Memet Servent și sper ca la următorul concurs la care vom participa, în decembrie, Festivalul Internațional al Judoului, să fie prezenți pe podium. Performanțele copiilor au fost posibile datorită colaborării foarte bune între LPS Constanța și CS Agigea", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Timur Gelal, care îi pregătește pe cei mici alături de colegul său Emin Acmola.

Cei doi antrenori au deschis o nouă sală de judo pentru copii, în Techirghiol, unde speră să descopere noi talente care vor reprezenta județul Constanța în concursurile din țară și din străinătate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5904 secunde