Juniorii A de la CS Medgidia, campioni judeţeni la handbal pe plajă

171
Juniorii A de la CS Medgidia, campioni judeţeni la handbal pe plajă - 24067769832731927094725487151931-1630413816.jpg

Articole de la același autor

Pe plaja din faţa Radio Vacanţa, în staţiunea Mamaia, s-au desfăşurat meciurile din cadrul Campionatului Judeţean de handbal pe plajă.

Juniorii A de la CS Medgidia s-au proclamat campioni judeţeni la handbal pe plajă, după ce au învins în finală pe HCDS Constanţa. A fost 1-1 la seturi, însă jucătorii antrenaţi de Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu s-au impus la loviturile de departajare.

Săptămâna viitoare, începe Campionatul Naţional, care adună la start 10 echipe din toată ţara. De la Medgidia, Alex Horneţ, Andrei Mureşan şi Răzvan Cioară fac parte din lotul naţional al României.

XXX

La competiţiea din Mamaia au participat şi echipele de fete şi băieţi de la CS Năvodari, juniori III, cu un an mai mici decât celelalte formaţii participante.

A fost un prilej bun pentru tinerii antrenaţi de prof. Diandra Adam de a căpăta experienţă pentru viitoarele competiţii.

În perioada 1-5 septembrie, în aceeaşi locaţie, este programat Campionatul Naţional de handbal pe plajă pentru juniori A. CS Năvodari va evolua cu o echipă în care handbaliştii sunt mai mici cu un an decât restul formaţiilor, dar care pot face pasul spre performanţă.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4089 secunde