Preşedintele HCDS, Ionuţ Stănescu, despre Supercupa cu Dinamo: „Pe teren nu joacă bugetele”

128
Preşedintele HCDS, Ionuţ Stănescu, despre Supercupa cu Dinamo: „Pe teren nu joacă bugetele” - 17931428618537897947844423900280-1629722338.jpg

Articole de la același autor

Determinare maximă în tabăra HC Dobrogea Sud înainte de startul noului sezon. Prin vocea preşedintelului clubului, Ionuţ Stănescu, formaţia de la malul mării anunţă că îşi va vinde scump pielea în meciul cu Dinamo, din Supercupa României, un alt obiectiv important fiind un parcurs cât mai lung în cupele europene.

„Dinamo a trecut la un alt nivel în acest sezon, dar pe teren nu joacă bugetele. Avem sete de performanţă şi suntem capabili să răsturnăm calculul hârtiei. Ne dorim trofeul şi două meciuri foarte bune cu Csurgo, să mergem mai departe în Europa”, a declarat, luni, 23 august, într-o conferinţă de presă, preşedintele HCDS, Ionuţ Stănescu.

La rândul său, căpitanul de echipă Ionuţ Nistor a precizat că HC Dobrogea Sud abordează cu încredere partida cu Dinamo, din Supercupă.

„E un început greu cu Dinamo. Vom da totul pe teren pentru a ne întoarce cu trofeul acasă. Ne dorim să începem sezonul cu ridicarea unei cupe şi apoi să trecem cu bine de primul meci cu Csurgo”, a spus handbalistul.

„Delfinii” se vor bate pentru Supercupă miercuri, 25 august, de la ora 16.00, la Alexandria, cu Dinamo, iar sâmbătă, 28 august, vor susţine, în Ungaria, primul meci cu Csurgo KK, din primul tur al EHF European League.

XXX

Naţionala masculină de handbal juniori U19 a României s-a clasat pe locul al treilea în turneul de la Riga, din grupa a doua valorică a Campionatului European, după ce a învins, cu scorul de 38-35 (18-16), reprezentativa Letoniei, în finala mică.

Balticii au condus cu 4-2 şi 5-3, dar apoi tricolorii au preluat controlul jocului, au avut două goluri în plus la pauză, iar în repriza secundă au tranşat soarta partidei, câştigând cu 38-35.

Interul constănţean Ionuţ Adrian Stănescu, de la HC Dobrogea Sud, a înscris în trei rânduri, celelalte goluri ale echipei antrenate de Daniel Anca şi Enis Murtaza fiind marcate de Ianus Dumitrescu (7), Daniel Stanciuc (8), Călin Dedu (6), Răzvan Ştefan Chiratcu (4), Tamas Katona (4), Denis Veres (2), Erik Leonard Pop (2) şi Tiberius Ştefan Toboşaru (2).

România a câştigat grupa cu două victorii, 40-29 cu Letonia şi 30-24 cu Luxemburg, dar a cedat, scor 24-28, în semifinala cu Ţările de Jos, ratând accederea în prima grupă valorică a Campionatului European Under-19.

Foto: Facebook / Handbal Club Dobrogea Sud

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4782 secunde