Juniorii A de la Farul - finală la București, juniorii B - turneu la Pitești

1203
Grupa de juniori A (jucători născuți în anul 1990 și mai tineri) de la FC Farul (antrenor, Dumitru Antonescu) susține, astăzi, de la ora 10, la București, contra lui Dinamo, finala fazei de zonă a Campionatului Național. Cine câștigă se califică în semifinale, unde se va juca tur-retur.
Meciul va fi găzduit de un teren din Complexul "Dinamo", astfel că, prin prisma calității de gazde, "alb-roșii" sunt favoriți, dar "marinarii" mici speră să răstoarne calculul hârtiei. Constănțenii s-au calificat în finală după ce au înregistrat două victorii în grupă, 3-2 cu Interstar Sibiu (goluri Șt. Sandu 2 și Mansur) și 4-2 cu Dunărea Galați (Șt. Sandu, Angelis, Uche, Drăghici).
Cealaltă grupă de juniori republicani a FC Farul, B (fotbaliști născuți în anul 1992 și mai tineri, antrenați de Eugen Șovăilă), începe la Pitești turneul zonal. Aseară, la ședința tehnică, cele șase echipe participante (Dinamo, Farul, Concordia Chiajna, FC Argeș, Unirea Alba Iulia și FC "Mateianu" Baia Mare) au fost împărțite în două grupe, ale căror câștigătoare vor juca apoi finala. Meciurile sunt programate pe 10, 11, 12 și 14 iunie.
Eugen Șovăilă le vede pe Dinamo și FC Argeș drept cele mai periculoase ad-versare ale Farului. Antrenorul a deplasat în Trivale un lot de 18 jucători, în care are mare încredere, sperând să-l poată folosi însă și pe Tudorache. Se mai remarcă Butoi, Vlaciu, Ureche sau Tașcă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iunie 2009
Stire din Sport : A fi sau a nu fi în Liga 1
Pagina a fost generata in 0.285 secunde