Karatiștii de la CS Shiai, calificați la Naționale

194

Articole de la același autor

Timp de două zile, în organizarea IMAF - România, la Țicleni s-a desfășurat etapa de calificare pentru Campionatele Naționale care se vor desfășura, luna aceasta, la Alba-Iulia.

Clubul Sportiv Shiai Constanța a obținut un meritoriu loc 8 din cele 28 de cluburi și asociații sportive prezente la competiție. Lotul de 14 sportivi deplasat de clubul de pe litoral și-a trecut în palmares următoarele rezultate: trei medalii de aur, prin Matei Berbec (Kata 6-7 ani, 6-3 kyu), Alexandru Belei (Kata 8-9 ani, 3kyu - 1 Dan) și Andrei Dedu (Kata 9-10 ani, 3kyu - 1 Dan), două medalii de argint, prin Tiberiu Ștefan (Kata 8-9 ani, 6-3 kyu) și Ayan Abibula (Kata 9-10 ani, 6-3 kyu) și două de bronz, prin Maria Ionescu (Kata 9-10 ani, 3 kyu - 1Dan) și Răzvan Guriță (kata 9-10 ani, 6-3 kyu).

Punctajul mare obținut se datorează și locurilor 4 ocupate de sportivii Adelina Andrei, Andrei Dumitru, Sami Karakaya, Andreea Guriță, Cristian Fotu, Nicolas Oloeriu și Raul Moga.

"Aceste rezultate permit clubului nostru să participe la Campionatul Național cu un lot cuprins între 15 și 20 de sportivi. Sperăm ca la aceste campionate sportivii pe care îi vom deplasa să se întoarcă cu cel puțin tot atâtea medalii", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele CS Shiai Constanța, Zoltan Albert. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Aprilie 2018
Stire din Sport : Stagiu de Kung-Fu, duminică, la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.3339 secunde