Karatiștii din Ovidiu, rezultate remarcabile Naționalele de Ashihara

174
Karatiștii din Ovidiu, rezultate remarcabile Naționalele de Ashihara - karate-1572990500.jpg

Articole de la același autor

Campionatul Național de Ashihara Karate a avut loc, în perioada 31 octombrie - 2 noiembrie, la Brașov, iar la această competiție, au participat și 11 sportivi din Ovidiu. Șase dintre aceștia au avut evoluții încântătoare și au reușit să urce pe podium. 
Rebeka Hanriot a cucerit medalia de aur, Vlad Toboc, Alexandru Ardeleanu și Liviu Gheorghe au terminat pe poziția a doua, adjudecându-și medaliile de argint, în timp ce Alexandru Toboc și Andrei Trișcă au completat podiumurile, câștigând medaliile de bronz. 


"De menționat că acești copilași s-au bătut de la egal la egal cu sportivi foarte titrați, campioni mondiali, europeni, cu multă experiență în Ashihara Karate. Clasarea putea fi și mai bună pentru sportivii noștri dacă nu ratau calificarea sau aurul în ultimele secunde. Trebuie să știți că, la acest concurs, trei dintre sportivii noștri au fost debutanți. Chiar și în aceste condiții, Liviu Gheorghe a reușit să devină vicecampion național, pierzând aurul cu câteva secunde înainte de final. Mulțumim Primăriei și Consiliului Local Ovidiu pentru sprijinul acordat", a declarat antrenorul Ștefan Ghițulescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2672 secunde