Ladislau Boloni riscă închisoarea

1187
Ladislau Boloni riscă închisoarea - 573c2fb671dc381a04708ee65f457746.jpg
Antrenorul român Ladislau Boloni riscă închisoarea pentru încălcarea procedurii antidoping, după ce a împiedicat un reprezentat al comisiei împotriva dopajului să controleze mai mulți jucători de la Standard Liege, fosta sa echipă.
Instanțele antidoping flamande au depus o plângere după ce Boloni, la încheierea meciului cu La Gantoise, scor 1-2, din 21 noiembrie 2009, l-a bruscat și amenințat pe un reprezentant al departamentului de Cultură, Tineret, Sport și Media al Comunității flamande.
"Jucătorii Carcela, Felipe și Cyriac urmau să fie testați antidoping. Însă, când Geert Bocque a intrat în vestiar, în conformitate cu procedura, un Boloni furios l-a scos afară", scrie rtlinfo.be.
"Gesticulând puternic și urlând, el mi-a dat de înțeles că trebuie să plec din vestiar. M-a prins de braț, m-a împins în direcția ușii și mi-a spus: «Dacă nu ieși, te lovesc»", a declarat Bocque, în cotidianul "La Derniere-Heure".
Chiar dacă aceste controale antidoping au avut loc la puțin timp după, Comunitatea flamandă a decis să reclame cazul la Uniunea Belgiană și Parchetul din Bruxelles. Potrivit unui decret flamand, Boloni riscă o pedeapsă cu închisoarea între șase luni și cinci ani și o amendă cuprinsă între 200 și 2.000 de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7165 secunde