Lucescu jr., nemulțumit de nivelul Ligii I

924
Selecționerul Răzvan Luces-cu a declarat, ieri, că este nemulțumit de nivelul Ligii I, despre care a spus că a coborât înfiorător.
"Campionatul României este cel mai slab din ultimii ani, însă putem aduna mai mulți jucători de valoare și să facem o echipă foarte bună. Eu sunt cel mai interesat ca acest lucru să se întâmple. Prezența unor jucători din afara țării în campionatul nostru poate aduce un plus, dar, pe de altă parte, este și un lucru rău, pentru că se reduce aria de selecție la echipa națională. Dacă vom avea un campionat puternic, cu siguranță și echipa României va obține rezultate mai bune", a spus Lucescu.
Antrenorul echipei naționale a mai spus că spectatorii români nu mai sunt interesați de fotbal, preferând să urmărească meciu-rile la televizor: "Este un dezinteres față de ceea ce reprezintă fotbalul, poate că posibilitatea de a vedea meciul la televizor sau scandalurile din fotbalul românesc îi țin pe oameni departe de stadion. Oricum ar fi, noi trebuie să intrăm pe teren și să facem totul pentru a câștiga".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Martie 2010
Stire din Sport : Ladislau Boloni riscă închisoarea
Pagina a fost generata in 0.3735 secunde