Deseară, România - Israel, meci amical de fotbal

Tricolorii vor victorie și un moral bun pentru campania de calificare la EURO 2012

1129
Tricolorii vor victorie și un moral bun pentru campania de calificare la EURO 2012 - 28990b5ddc34617d4cf16f30c70a9c94.jpg
Naționala de fotbal a României susține, astăzi, primul său meci pe 2010: amicalul cu Israel, o formație care, în ultimul timp, le-a făcut zile fripte tricolorilor. De data aceasta, rezultatul va conta mai puțin, importantă fiind cooptarea de noi jucători pentru preliminariile CE 2012.

Fără vedetele Mutu, Chivu, Raț, Săpunaru sau Lobonț, accidentați, suspendați sau ieșiți din formă, echipa națională de fotbal a României caută prima victorie pe anul acesta, care să-i dea încredere pentru debutul campaniei de calificare la Campionatul European din 2012.
"Este important să legăm mai multe meciuri cu victorie, pentru că, astfel, putem avea un moral mult mai bun în partidele oficiale care vor urma. Vrem să obținem un rezultat bun și să-i mulțumim pe spectatori și pe cei din staff-ul tehnic. Ar fi frumos să fiu din nou titular, însă decizia îi aparține selecționerului Răzvan Lucescu. Pentru mine, este o motivație în plus faptul că se joacă la Timișoara. Sper ca publicul să fie numeros și să ne încurajeze așa cum știe cel mai bine", a declarat portarul Costel Pantilimon.
Lucescu jr. ar putea folosi următorul 11 de start: Pantilimon - Maftei, Tamaș (D. Goian), Rădoi, Neșu - Roman, Ghioane, Codrea, Nicoliță - Marica, D. Niculae.
Meciul România - Israel se joacă diseară, de la ora 20.45, în direct la TVR 1, pe stadionul "Dan Păltinișanu" din Timișoara. Arbitrează sârbul Milorad Mazic, ajutat la linii de conaționalii săi Igor Radojcic și Srdan Milutinovic. Arbitru de rezervă, Ovidiu Hațegan.
v v v
După ce, în ultimii ani, au jucat în galben, fotbaliștii naționalei vor îmbrăca în partida cu Israel noul echipament de culoare roșie, realizat de Adidas.
"Vom schimba tricoul și sper să schimbăm ceva și în favoarea noastră, poate soarta. Calificarea la Campionatul European nu va depinde de culoarea tricoului. Mai important decât culoarea tricoului va fi spiritul nostru, devotamentul arătat. Sper ca băieții să fie gata să moară pe teren", a declarat Răzvan Lucescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Martie 2010
Stire din Sport : Ladislau Boloni riscă închisoarea
Pagina a fost generata in 0.3539 secunde