Larisa Iordache, AUR, BRONZ și ARGINT - la Campionatul European de la Sofia

103
Larisa Iordache, AUR, BRONZ și ARGINT - la Campionatul European de la Sofia - larisaiordache-1400421526.jpg

Articole recomandate

Gimnasta Larisa Iordache a cucerit, ieri, medalia de aur în finală la sol, la egalitate cu Vanessa Ferrari (Italia), iar Diana Bulimar s-a clasat pe locul patru, la Campionatul European de la Sofia. Iordache a câștigat, tot duminică, medalia de bronz în finală la sărituri și argintul la bârnă.


Larisa Iordache a fost notată cu 14.800, cu care a cucerit medalia de aur, la egalitate cu Vanessa Ferrari (Italia), în timp ce Diana Bulimar a primit nota 14.400, cu care s-a clasat pe locul 4, la egalitate cu poloneza Marta Pihan-Kulesza.
Gimnasta Larisa Iordache a cucerit, duminică, medalia de argint în finală la bârnă, la Campionatul European de la Sofia.


Larisa Iordache a fost notată cu 14.800, cu care a câștigat medalia de argint a finalei la bârnă. Pe podium au mai urcat Maria Harenkova (Rusia, 14.933, aur) și Alia Mustafina (Rusia, 14.733, bronz).


În finalele anterioare în care a evoluat duminică, Larisa Iordache a cucerit medalia de bronz la sărituri (14.533) și s-a clasat pe locul 6 la paralele, cu aceeași notă, informează Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 18 Mai 2014
Stire din Sport : Larisa Iordache, AUR la sol
Pagina a fost generata in 0.7111 secunde