Laurențiu Reghecampf, șanse mari de a deveni antrenorul Farului

1173
4
Laurențiu Reghecampf, șanse mari de a deveni antrenorul Farului - laurentiureghecampf33-1323205713.jpg

Plecarea lui Marian Pană la echipa din Liga I Dacia Mioveni i-a pus la muncă pe conducătorii clubului FC Farul. Vrând-nevrând, în loc să-și vadă de arzătoarele probleme administrative, ei trebuie să rezolve urgent problema antrenorului.

Ieri, a fost programată ședința Consiliului Director, eveniment în cadrul căruia au fost puse în discuție și propunerile pentru postul de antrenor principal.
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că ședința, care s-a desfășurat la sediul clubului de pe strada Primăverii, a rămas la stadiul de propuneri și discuții, nefiind una decisivă, în sensul numirii imediate a unui tehnician.
"Am stat de vorbă cu patronul Giani Nedelcu, am analizat propunerile și vom avansa discuțiile despre numirea unui nou antrenor. Așa cum am spus inițial, nu putea fi o ședință decisivă, mai ales că avem timp suficient să ne hotărâm și să luăm decizia cea mai bună", a explicat Lică.
Totuși, președintele Farului a lăsat să se înțeleagă că tehnicianul celor de la FC Snagov, Laurențiu Reghecampf, are cele mai mari șanse de a deveni noul antrenor al "marinarilor".
"Se pare că Laurențiu Reghecampf are un avantaj față de ceilalți antrenori cu care purtăm discuții, dar nu este nimic sigur", a spus oficialul farist.

În ultima perioadă, bursa zvonurilor îi dăduseră drept posibili succesori ai lui Marian Pană pe Ioan Sdrobiș (în prezent liber de contract) sau Laurențiu Reghecampf, actualul tehnician al Snagovului. Mai mult decât atât, în ultimele zile, a mai apărut o variantă - Robert Niță, antrenor la echipa de Liga a III-a FC Voluntari. Rămâne de văzut dacă aceste variante vor rămâne în continuare de actualitate.



Comentează știrea

xz
7 decembrie 2011
zero

de 5 zile tot vine unu-altul spune ceva concret.

doar farul
7 decembrie 2011
sa vina si mourinho.. tot degeaba

sa vina cel mai mare antrenor , degeaba vine , nu avem nico sansa de pomovare , dar totusi sunt curios cum de il vrea pe reghe asta din moment ce a iesit scandalul cu blatul , sau stiu cei din conducere mai bine care a fost magaria...vreun pariu ceva cumva?:) ne`am saturat de voi , pana nu promovati n`o sa vina nimeni la meciuri , nici aia 300 n`o sa mai vina din retur o sa vedeti , mare pacat ca ati distrus echipa fanion a dobrogei

marrone
7 decembrie 2011
adio!

adio, farule! pana nu aveti performante m-am dezis de voi.ne-ati facut cele mai "fumoase" sarbatori de iarna din ultimii ani. rusine sa va fie!

vasile
7 decembrie 2011
farul

da,da! nu este o propunere rea! d-na este si procurator poate isi ajuta sotul si cu niste jucatori,poate si investesc ceva! nu este rau nici ca se solicita sprijinul primariei(primaria ,ca si Farul,este a noastra ,a constantenilor,si primarul a fost destul de alaturi de sport,cand,juritic vorbind,au fost conditii! asa cum FANE PETCU,cred ca ar trebui sa fie antrenor secund,MARELE JUCATOR AL FARULUI DIN TOATE TIMPURILE---MULT MAI TALENTAT SI MAI DOTAT FIZIC DECAT HAGI DUPA PAREREA MEA DAR CARE A FOST UN ROMANTIC SI NU A AVUT AMBITIA LUI HAGI(la fel ca si Dobrin,ca si Dumitrache,Balaci si nu mai stiu daca a mai fost altul inaintea lui FANE PETCU) . FARUL trebuie sa ramana FARUL pentru Constanta,dar sigur ca este loc si de Viitorul in cartierul Ovidiu(un fel de Ghencea!),si de Sageata in cartierul Navodari(un fel de Giulesti!)Apropo de Navodari,Midia auzeam ca Patriciu vrea sa cumpere un club;poate vine la FARUL si azerii la Sageata---caci in fotbal performanta cere bani multi! IDEEA CU CLUB MUNICIPAL,SUSTINUT SI DE SUPORTERI CU ABONAMENTE,DUPA MODELUL REAL MADRID,IAR NU ESTE REA...CONSTANTA ARE 10 000 DE BARBAT(CEL PUTIN!!)CARE SA POATA SA DEA 100-500 EURO PE AN PENTRU UN CLUB PERFORMANT SI DOBROGEA ARE CAPACITATEA DE A DA TALENTE FOTBALISTICE!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Decembrie 2011
Stire din Sport : Cine va fi noul antrenor al FC Farul?
Pagina a fost generata in 0.4998 secunde