Leonard Doroftei îl atacă dur pe Obreja!

200
Leonard Doroftei îl atacă dur pe Obreja! - dorofteileonard32075100-1351436925.jpg

Articole recomandate

Fostul mare pugilist, Leonard Doroftei, a lansat un nou atac la adresa lui Rudel Obreja și, în același timp, și-a anunțat candidatura la președinția Federației Române de Box, informează realitatea.net.

"A împrumutat, ca persoană fizică, federația cu 200.000 de dolari! Adevărul iese încet, încet la iveală! Bănuiesc că ar vrea să organizăm o chetă de la sportivii și antrenorii din box să-i dăm acești bani! Este incredibil ce s-a intâmplat la FRB! În ultimele zile, se întâmplă tot felul de lucruri urâte pentru boxul românesc. Prima veste rea am primit-o de la AIBA când am fost anuntați că din cauza faptului că nu s-au organizat alegeri pentru președinția federației nu ni s-a acceptat prezența la Mondialele de tineret din Armenia. De la medaliați, în 10 ani de dictatură am ajuns participanți la marile competiții! Acum nici participanți nu mai suntem! Nu-și va da demisia nici săptămâna asta și va răpi și fetelor din lotul național șansa de a merge la Mondiale! Nu-și va da demisia nici măcar pe 23 noiembrie când au fost anunțate alegerile pentru că știe că omul pe care vrea să-l lase urmaș la federație, să-i păzească toate actele pe care le-a făcut, nu are șanse să câștige!" a declarat Doroftei, citat de Mediafax.

Fostul sportiv a declarat că va candida pentru președinția Federației Române de Box la alegerile programate în luna noiembrie: "Avem o echipă, una foarte mare și valoroasă pe care o voi prezenta zilele următoare, care este deschisă oricui vrea să pună umărul la redresarea boxului, un plan de reclădire a boxului de la nivelul copiilor și cadeților, oameni care vor să ne ajute din punct de vedere financiar și vrem să câștigăm alegerile din 23 noiembrie!"

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4872 secunde