Liga a II-a se amână cu minimum o săptămână

327
Echipele din Liga a II-a vor fi nevoite să mai aștepte o săptămână, două, pentru startul noului campionat, programat inițial pe 1 septembrie. 


Una dintre problemele majore semnalate de FRF o constituie incertitudinile de participare ale unor echipe, în special în Seria I din Liga a II-a, acolo unde Callatis Mangalia a capitulat, în timp ce Buftea și Bacău par a nu fi abandonat competiția. Cum echipele de Liga a II-a intră în Cupa României în runda care va avea loc săptămâna viitoare, marți și miercuri, federația se așteaptă la surprize de genul participării unor cluburi cu echipele de juniori, tocmai pentru a nu fi excluse din campionat. 


De abia după meciurile din Cupa României, federația va avea o certitudine în ceea ce privește cluburile care vor evolua în sezonul următor al Ligii a II-a. 


Dacă se va rămâne cu un număr de maxim 28 de echipe, atunci federația ia în calcul refacerea "țintarului", de data aceasta pe o tabelă Berger de 14 echipe. 


În aceste condiții, se preconizează că noul sezon va debuta fie în weekend-ul 7-9 septembrie, fie 14-16 al aceleiași luni. 


"Sunt discuții în acest sens, este adevărat. Sunt probleme la Liga a II-a și până nu le rezolvăm, nu putem să începem sezonul. Nu știm ce e cu Buftea, cu Bacăul, dar și cu Callatis. Până vineri vom lămuri situația în acest sens, mai ales că săptămâna viitoare e și Cupa României, în care intră echipele din eșalonul doi", a declarat unul din reprezentanții cluburilor de Liga a II-a în Comitetul Executiv al FRF, Cornel Șfaițer.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 August 2012
Stire din Sport : FC Farul, amical cu Săgeata Năvodari
Pagina a fost generata in 0.7163 secunde