FC Farul, amical cu Săgeata Năvodari

645
1
FC Farul, amical cu Săgeata Năvodari - farul-1345578274.jpg
FC Farul se confruntă, astăzi, de la ora 11.00, cu Săgeata Năvodari, pe unul din terenurile Academiei "Gheorghe Hagi", într-o partidă ce va reprezenta probabil ultimul amical pentru alb-albaștri dinain-tea începerii noului sezon al Ligii a II-a. 


În urma problemelor clubului Callatis Mangalia, FC Farul va câștiga la "masa verde" meciul din faza a IV-a a Cupei României, programat inițial pe 29 august.

Antrenorul Ion Barbu nu exclude ca formația sa să preia câțiva din cei 10 jucători rămași liber de contract de la Callatis.

"Îmi pare rău de cei de la Callatis. Au de suferit atât jucătorii, cât și oamenii care iubesc fotbalul în Mangalia. În cazul în care ei nu mai continuă, este posibil să preluăm jucătorii acestora", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Farului.



Comentează știrea

CZR Farul
22 august 2012
Alte rebuturi???

Iar transforma Farul intr-un cimitir de elefanti ??? SA ADUCA NAIBII NISTE PUSTI CARE SA VREA SA-SI ARATE VALOAREA SI CA MERITA SA POARTE TRICOUL FARULUI... SA NE LASE DRACU SI BARBONE CU TOTI OBOSITII LUI... SA NU ADUCA NIMIC DEKT SA ADUCA NISTE MERCENARI TERMINATI CARE NU-SI POT COMPLETA ANII DE PENSIE LA CARTEA DE MUNCA... Intelegem toti ca nu sunt bani...dar dkt sa platesti niste expirati mai bine le dai apa si mancare la aia pe care-i ai in lot deja si pt care strang suporterii bani sa-i ajute...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4304 secunde