Liverpool, pregătită să mai dea o lovitură pe piața transferurilor

850
Liverpool, pregătită să mai dea o lovitură pe piața transferurilor - yme5n2uxzjdjmti4ogm4mtyyywflnwy4-1559718708.jpg

Articole recomandate

Liverpool e pregătită să mai dea o lovitură pe piața transferurilor după ce a câștigat Liga Campionilor, în urma victoriei cu 2-0 din finala cu Tottenham.

Presa germană susține că managerul "cormoranilor", Jurgen Klopp, îl vrea pe noul fundaș-minune al lui Ajax, Matthijs de Ligt.

"Va fi următorul trofeu al lui Klopp?", a fost titlul din Bild, care a scris despre interesul lui Liverpool pentru fundașul olandez evaluat de transfermarkt.de la 70 de milioane de euro.


Klopp vrea să refacă la Liverpool cuplul de fundași centrali de la naționala Olandei, Van Dijk - De Ligt. Virgil van Dijk a devenit cel mai scump apărător din lume după ce a fost transferat de la Southampton, în ianuarie 2018, pentru 84,5 milioane de euro.

Van Dijk a avut un sezon de senzație. A ajuns la 64 de meciuri consecutive în care nu a fost driblat, în toate competițiile, după finala cu Tottenham.

Matthijs de Ligt (19 ani) a impresionat în ultimul sezon în Ajax, cu care a cucerit "eventul" și a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor, și mai este dorit de cluburi precum Barcelona, Paris Saint Germain și Juventus, scrie digisport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5182 secunde