Lotul național de gimnastică de la Onești va fi antrenat de soții Nicolai, de la CS Farul

1549
3

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, s-a aprobat reînființarea lotului național de gimnastică junioare de la Onești, grupare care va fi pregătită de soții Remus și Daniela Nicolai, de la CS Farul Constanța, împreună cu coordonatorul Benone Perețeanu. Din lot, fac parte și șase sportive născute în 2001, legitimate la CS Farul. Tehnicienii constănțeni își vor intra "în pâine" din data de 15 februarie. 

Zilele trecute, antrenorii constănțeni Remus și Daniela Nicolai, foști campioni ai României și multiplu medaliați la competiții internaționale, de la CS Farul, au primit, acasă, hârtiile de la Federația Română de Gimnastică, conform cărora s-a aprobat reînființarea lotului național de gimnastică pentru junioare de la Onești.

Cei doi vor fi antrenori ai lotului și vor fi ajutați de coordonatorul Benone Perețeanu. De asemenea, la lot au fost selecționate și șase sportive de la CS Farul (născute în 2001): Corina Găianu, Carmen Glăvan, Kathlen Coman, Ana Maria Pașa, Ioana Radu (antrenate de Clemența Garabet și soții Remus și Daniela Nicolai) și Georgiana Juravle (antrenată de Camelia Voinea, Florin Uzum și Olimpia Popa).

"Vom merge împreună cu cele șase sportive la Onești. Va fi o continuare, o altă etapă în carieră, atât pentru noi, cât și pentru ele. Este firească această mișcare, având în vedere că se poate demara redeschiderea acestui lot. Sunt condiții mai bune, sala este mai bine dotată, mai mare. Condițiile de lot înseamnă o pregătire centralizată bazată exact pe ceea ce are nevoie gimnastica și, în general, sportul de performanță. Se vor face câte două antrenamente pe zi, iar școala se va desfășura între antrenamente sau în așa fel încât să se poată desfășura antrenamentele în mod prioritar", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Remus Nicolai.

De sâmbătă, nou-numiții antrenori ai lotului de la Onești vor începe să se organizeze, urmând ca pe 15 februarie să-și înceapă activitatea.

"Deocamdată, avem obiectiv să păstrăm gimnastica românească în elita mondială și europeană. Mai mult, rămâne de văzut. Pentru moment, trebuie să vedem ce ritm de progres vor avea fetele. Este prematur să spunem obiectivele dinainte de a ajunge acolo. În primă fază, ne dorim ca gimnastele să ajungă la un bagaj de cunoștințe în așa fel încât să poată fi la un nivel european și mondial", ne-a mai spus Remus Nicolai.

Prima competiție pentru fetele de la lot se va desfășura în iunie, când va avea loc Campionatul Național.

Comentează știrea

kid
8 februarie 2013
bravo antrenorilor care au facut o figura frumoasa si al campionatele de gimnastica aerobica

bravo !

ad34
8 februarie 2013
pariuri

http://stiri-pariuri.blogspot.ro/2013/02/dumitru-costin-batalia-cu-mafiotii.html

tata
8 februarie 2013
felicitari

Doi oameni deosebiti. Bravo!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0154 secunde