Toma Matei, ales vicepreședinte al Colegiului Național de arbitri

183
Ieri, la sediul ANS (sala "Nadia Comăneci") din București, a avut loc Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri a Federației Române de Box, în care s-au organizat votarea noilor vicepreședinți și membrii Biroului Federal. 

Din Constanța, Toma Matei, președinte al Asociației Județene de Box și arbitru AIBA, a fost ales vicepreședinte al Colegiului Național de arbitri, iar Nicu Chioveanu, antrenor la CS Callatis Mangalia, a fost desemnat membru în Biroul Federal. 

Tot ieri, s-a stabilit și locația în care se va desfășura "Centura de Aur", însă aceasta nu va mai fi organizată, așa cum s-a anunțat anterior, la Constanța. 

"«Centura de Aur», care ar fi trebuit să se organizeze la Constanța, se va desfășura la Sighetul Marmației. În schimb, sunt șanse să reabilităm «Mănușa Litoralului», cu Nicu Chioveanu, Leonard Doroftei și noua conducere FRB. Să vedem, poate reușim. Am vorbit și la Primărie despre această problemă. În principiu, oamenii cu care am vorbit spun că sunt șanse", a declarat, pentru "Cuget Liber", Toma Matei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2501 secunde