LPS Constanța, aur la Open-ul Bahrainului

144
LPS Constanța, aur  la Open-ul Bahrainului - lps-1456512046.jpg

Articole de la același autor

În perioada 24-28 februarie, la Manama, se desfășoară Openul Bahrainului la tenis de masă, destinat juniorilor și cadeților. La această competiție, este prezentă și delegația României, formată din șase sportivi, printre care și legitimați la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" din Constanța.

Echipa formată din Cristian Pletea (LPS "Nicolae Rotaru"), Rareș Sipoș și Manole Alexandru a reușit să se impună în proba masculină pe echipe, după o finală foarte echilibrată, împotriva unei selecționate mixte din India, Bahrain și Iordania, încheiată cu bine de micii tricolori, scor 3-2. Punctul decisiv al partidei a fost adus de Rareș Sipoș, cel care l-a învins pe indianul Dani Mudit cu 3-0 (11-4, 11-5, 11-5).

În proba fetelor, echipa formată din Andreea Dragoman, Andreea Clapa și Mihaela Plăeșu (LPS "Nicolae Rotaru") a reușit să câștige grupa din care făcea parte, după ce au izbutit să învingă fără drept de apel atât selecționata mixtă Bahrain-India, cât și naționala Bahrainului, scor 3-0.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Februarie 2016
Stire din Sport : Eliza Samara, în sferturile Europe Top 16
Miercuri, 03 Februarie 2016
Stire din Sport : Constanța adună primele medalii pe 2016
Pagina a fost generata in 0.9382 secunde