LPS Constanța, aur la Open-ul Bahrainului

133
LPS Constanța, aur  la Open-ul Bahrainului - lps-1456512046.jpg

Articole de la același autor

În perioada 24-28 februarie, la Manama, se desfășoară Openul Bahrainului la tenis de masă, destinat juniorilor și cadeților. La această competiție, este prezentă și delegația României, formată din șase sportivi, printre care și legitimați la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" din Constanța.

Echipa formată din Cristian Pletea (LPS "Nicolae Rotaru"), Rareș Sipoș și Manole Alexandru a reușit să se impună în proba masculină pe echipe, după o finală foarte echilibrată, împotriva unei selecționate mixte din India, Bahrain și Iordania, încheiată cu bine de micii tricolori, scor 3-2. Punctul decisiv al partidei a fost adus de Rareș Sipoș, cel care l-a învins pe indianul Dani Mudit cu 3-0 (11-4, 11-5, 11-5).

În proba fetelor, echipa formată din Andreea Dragoman, Andreea Clapa și Mihaela Plăeșu (LPS "Nicolae Rotaru") a reușit să câștige grupa din care făcea parte, după ce au izbutit să învingă fără drept de apel atât selecționata mixtă Bahrain-India, cât și naționala Bahrainului, scor 3-0.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2094 secunde