Sportivii de la CS Farul Constanța, în focurile competițiilor

210
1
Sportivii de la CS Farul Constanța, în focurile competițiilor - sportivii-1456426288.jpg

Articole recomandate

Clubul Sportiv Farul își continuă tradiția și pregătește noi sportivi pentru viitoarele campionate europene, mondiale sau chiar olimpice. 


Un eveniment foarte important al acestei săptămâni pentru sportul constănțean îl reprezintă Cam-pionatul Mondial de tenis de masă rezervat echipelor, ce va începe luni, 29 februarie, în Kuala Lumpur (Malaezia). Lotul deplasat la această competiție de antrenorul con-stănțean Viorel Filimon este format din Bernadette Szocs, Daniela Dodean și sportiva clubului CS Farul, Eliza Samara. 


În finala Campionatului Național de atletism în sală pentru juniori 1, ce se dispută la București, în perioada 27-28 februarie, clubul de la malul mării se va prezenta cu șase sportivi. La feminin, o regăsim pe Ana Cornățeanu, ce va concura în proba de 400 metri, sub îndrumarea antrenoarei Eveline Lisenco. Cealaltă componentă a lotului farist este Bianca Anghel, pregătită de aceeași antrenoare, ce va lua start în proba de săritura în lungime. 


La masculin, vor participa Andrei Co-jocaru în proba de 400 metri (antrenor, Eveline Lisenco), Stere Șiangă la săritura în lungime (antrenor Eve-line Lisenco), Cristian Nedelcu, pregătit de către antrenorii Ce-cilia Gevat și Alin Larion, va participa în proba de 60 de metri garduri și ultimulm, dar nu cel din urmă, Marian Petre, pregătit de aceiași antrenori ca și Nedelcu, va concura la două probe la alegere, dintre 60 de metri garduri, săritura în lungime și triplusalt. 


Un alt atlet de la CS Farul Constanța ce va concura în acest week-end este Cristian Nicușor Boboc. Elevul lui Daniel Cojocaru va fi prezent în proba de triplusalt al Campionatului Balcanic de sală de la Istanbul (Turcia), rezervat seniorilor. 


La Brașov, pe 26 februarie, se desfășoară Memorialul "Gheorghe Voicu" la lupte. Clubul constănțean a deplasat pentru această competiție șase sportivi: Răzvan Arnăutu, Florin Tița, George Boantă, Niculae Boantă, Minur Pîrvu, Andrei Alexe. 
Mihai CHELEȘ


Comentează știrea

dgCMNxbWlKTYrD
30 noiembrie 2016
GLQeCMfukKot

RWx8jt okfsvyjcasmh, [url=http://dnqvqzmafyql.com/]dnqvqzmafyql[/url], [link=http://zdmptgoxfaeu.com/]zdmptgoxfaeu[/link], http://fmhksgcxaabs.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3365 secunde