Lucian Bute, antrenament în mall pentru promovarea meciului cu DeGale

148
1
Lucian Bute, antrenament în mall pentru promovarea meciului cu DeGale - bute-1448300225.jpg

Articole recomandate

Boxerul Lucian Bute, care pe 28 noiembrie are o nouă șansă la titlul mondial IBF, a efectuat duminică un antrenament scurt dar intens pe un ring instalat într-un mall din Quebec, în vederea promovării meciului cu campionul britanic James DeGale, informează presa canadiană.



Bute a făcut același lucru în București la AFI Palace Cotroceni pe 5 iulie 2011, înaintea meciului cu francezul Jean-Paul Mendy de la Romexpo, când și-a apărat cu succes titlul mondial IBF la supermijlocie. Circa 100 de curioși și amatori de box au urmărit ineditul antrenament cu public al fostului campion mondial.

Boxerul româno-canadian va încerca să recucerească centura mondială deținută între 2007 și 2012, iar susținerea publicului canadian poate juca un rol decisiv: ''Sigur, este foarte important să boxez în fața susținătorilor mei. Vor fi probabil 10.000-12.000 de persoane în spatele meu. Ele îmi vor da o bună rezervă de energie și mă vor împinge să performez mai bine''.

DeGale, 29 ani, cu 21 victorii și o înfrângere în palmares, își va apăra pentru prima oară centura IBF câștigată în fața americanului Andre Dirrell în luna mai.

Pugilistul gălățean, după eșecul cu Jean Pascal din ianuarie 2014, și-a făcut revenirea în luna august 2015 cu un meci împotriva italianului Andrea Di Luisa, pe care l-a învins prin KO tehnic în repriza a 4-a. Bute, 35 ani, are în palmares 32 victorii și 2 înfrângeri.



Comentează știrea

ruslan
23 noiembrie 2015
Faci bani de acasa

Faci bani de acasa! Internetul este o inventie minunata! Pe internet gasesti acum acest curs online care te invata pas cu pas, cu multe explicatii, cum faci bani de acasa! Cursul este GRATUIT si te invata cu multe indicatii foarte simple si clare cum faci bani de acasa! Vrei si tu cu seriozitate sa inveti ceva nou si de viitor? Cere imediat informatii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.4346 secunde