Lucian Bute vrea să redevină campion mondial

173
1
Lucian Bute vrea să redevină campion mondial - lucianbute-1440004022.jpg

Articole de la același autor

Pugilistul Lucian Bute a revenit, ieri, pentru o scurtă perioadă, în România, după ce, în week-end, l-a învins prin KO tehnic în repriza a patra pe italianul Andrea Di Luisa, campion european la categoria supermijlocie. Bute a declarat că va urca din nou în ring cât mai curând, poate chiar în octombrie sau noiembrie. De asemenea, boxerul a afirmat că își dorește să redevină campion mondial și este mulțumit de noua sa echipă cu care se pregătește. 


"După acest meci, cred că lumea a văzut că încă am potențial, încă am talentul necesar pentru a face înaltă performanță. Vreau să redevin campion mondial. Mă simt foarte bine cu noua echipă cu care mă pregătesc în ultimul timp. Programul nu este încă stabilit. Poate o să fie direct un meci pentru titlul mondial, poate o să am înainte un alt adversar, iar apoi să lupt pentru titlu. Oricum, în această toamnă cred că o să disput primul meci", a declarat Lucian Bute, citat de Agerpres.


Comentează știrea

Pro Bute
20 august 2015
Bute nu uita !

Lucian nu uita ca ai o mare datorie fata de tine in primul rand, sa-l provoci pe nemernicul si increzutul de Carl Froch la un meci in care sa-i spargi fata aia de increzut, nu merita victoria in meciul cu tine, in ring cu el si acolo sparge-l, sparge-i mekla !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8824 secunde