Luptă strânsă la Cupa Sport Pentru Sănătate, la tenis de masă

545

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, la Tomis Mall, peste 60 de iubitori ai tenisului de masă au participat la Cupa Sport Pentru Sănătate la tenis de masă. Competiția este dedicată exclusiv amatorilor și a ajuns la cea de-a paisprezecea ediție. 


Sistemul de joc a fost conceput astfel încât fiecare participant să dispute mai multe meciuri în faza grupelor, cei mai buni calificându-se pe tabloul eliminatoriu. Concursul s-a desfășurat pe patru nivele de joc (avansați, experimentați, intermediari și începători).


Trofeul Ligii Expert (amatori avansați) a fost adjudecat de Sorin Cătălin Rosentzveig, podiumul fiind completat de Cristian Marian Gheorghiu, Cadar Emin și Adrian Caplescu. Liga Master (amatori experimentați) a fost câștigată Silviu Mitrea, pe locurile 2-4 clasându-se Marian Cioata,Florin Neagu și Dragoș Suciu. Pe primele patru poziții la Ligia Challenge (amatori intermediari) s-au clasat Liviu Ciuculin, Constantin Nechifor, Rasid Aihan și Florin Nazare, iar laureații Ligii Starter (amatori începători) au fost Marius Bărbulescu, George Banciu, Codruț Arcadie și Alexandru Nemțeanu.


Evenimentul sportiv a fost organizat de Asociația Sport Pentru Sănătate.


Câștigătorii au fost premiați cu trofee, medalii și diplome oferite de ONG-ul organizator, tricouri puse la dispoziție de Pure Jatomi Fitness Tomis și vouchere pentru squash și biliard la clubul West Side.


Următoarea competiție va avea loc în week-endul 26 - 27 septembrie. Înscrierea se face online, accesând site-ul www.sportpentrusanatate.com 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8984 secunde