Luptătorii constănțeni, calificați în finala CN Școlar de lupte

243
Ieri, s-a încheiat faza zonală a Campionatului Național Școlar la lupte pentru cadeți, desfășurat la Tulcea. La greco-romane, LPS "Nicolae Rotaru" a participat cu patru sportivi, dintre care trei s-au calificat în finală: locul 1 la cat. 46 kg - Ilias Ozgean, locul 3 la cat. 58 kg - Cătălin Crăciun, locul 3 la cat. 63 kg - Cristian Stoicescu. 


CSS Medgidia a avut, de asemenea, reprezentanți pe podium: locul 1 la cat. 69 kg - Lucian Stroe, locul 2 la cat. 54 kg - Serhan Amet, locul 3 la cat. 46 kg - Cosmin Logăscu, locul 3 la cat. 50 kg - Tiberiu Novak.

La lupte libere, faza de zonă a avut loc la Iași, unde LPS s-a calificat cu un sportiv, la cat. 85 kg: Cristian Marin, care a obținut locul 2. Faza finală va fi organizată între 13-15 mai, la Botoșani (lupte greco-romane) și Sf. Gheorghe (lupte libere).

Săptămâna aceasta, va fi organizat primul turneu de calificare la Campionatul Național individual pentru cadeți, stilul greco-romane, de vineri până duminică, la București, unde participă LPS "N. Ro-taru", CSS Medgidia și CS Farul Constanța. Competiția de lupte libere se va desfășura la Târgoviște. Acolo vor participa cei de la LPS, CSS Mangalia și CS Mangalia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Martie 2013
Stire din Sport : "Salvați luptele olimpice!"
Pagina a fost generata in 0.3407 secunde