Luptătorii dobrogeni cuceresc medalie după medalie

142

Articole de la același autor

Recent, la Târgoviște, s-a desfășurat etapa finală a Campionatului Național de trânte pentru copii nelegitimați, inclus în Programul "Pierre de Coubertin" la lupte. Fiecare club din țară a avut dreptul să se prezinte cu maximum 20 de sportivi. 


CS Mangalia a avut o echipă feminină formată din nouă sportive, iar ACS Aurora 23 August a concurat cu 12 sportivi la mas-culin. Fiecare sportiv prezent aducea câte 0,5 puncte echipei, plus punctele atribuite fiecărei medalii. 


ACS Aurora 23 August (antrenor, Gheorghe Ciupercă) a cucerit cinci medalii - trei de argint și două de bronz - și s-a clasat pe poziția a doua în clasamentul general. 


CS Mangalia (antrenor, Cornel Trucmel) a obținut patru medalii de aur, una de argint și una de bronz și s-a clasat pe locul al treilea, la feminin. 


De asemenea, Mangalia și-a mai trecut în palmares două medalii obținute de sportivii antrenorului Marian Oancea, la Turneul Interna-țional de la Nisporeni, din Republica Moldova. Daniel Sandu (32 kg) a câștigat argintul, iar Constantin Manea (42 kg) a obținut bronzul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0989 secunde